KONFERENS & GRUPP

Freja Travel erbjuder skräddarsydda resor för alla typer av grupper, stora som små.

 

KONFERENS

Freja Travel erbjuder skräddarsydda resor för alla typer av grupper, stora som små.

Vi arbetar med olika gruppresor, allt från temaresor, så som skördegrupper, vinturer, historiska program m.m. Beroende på vad ni har för behov, så lägger vi upp programmet. Vi har första hands kontrakt med ett flertal olika hotel, bussbolag, restauranger, musiker och andra som gör er resa till ett lärorikt och roligt minne. 

Vid konferensresor har vi ett flertal hotel som vi sammarbetar med, de har både stora och mindre konferenssalar. Fräscha lokaler kan erbjuda utrustning som behövs. Hotellen har olika erbjudanden på fikor, luncher m.m. som man kan lägga till. Efter konferensen erbjuder vi olika arrangerade turer med guide, middagar med musik och dans. Vi har även olika turer för kick off där hela teamet kan vara med och tävla.

Under sommaren är det många som vill gifta sig, här hjälper vi till att annordna bröllopet. Vi har god kontakt med både ambasader och präster här. Vi annordnar allt som behövs inför festen, sal, mat och dricka, musik samt utsmyckning så som blommor och ljus. Vi bokar även in er hos våra duktiga hårfrisörer m.m.

I Makarska området har vi mest sportgrupper, det finns ett flertal stigar både längst med havet samt om man vill ha det lite tuffare så kan man springa upp mot berget där man får en vacker utsikt. Lågsäsongen är perfekt för sportresor. Här har vi även ett sportcentrum som erbjuder allt från fotbolsplaner, boule planer, träningsalar, simhall m.m. På gångavstånd finns även tennisbanor som man kan hyra.

För körresor finns det flera möjligheter att sjunga både på torg och i kyrkor. Vi har även Kroatiska körer som gärna sjunger med de skandinavsika körerna.

De populäraste resorna är fitness grupper, vi hjälper till att boka in hotell, där man kan ha morgon yoga vid stranden samt andra aktiviteter. Våra mest kända turer i och med fitnessresor är turer upp på Biokovoberget som slutar med en fantastisk utsikt och fika.

Hos oss är allt möjligt!

Med vår lokalkännedom handplockar vi arrangemang som passar just er.

Vi ordnar transport med buss från flygplats, skandinavisktalande reseledare och värdar, upplägg med hotell, konferens-anläggningar, event, måltider, guidade turer med skaninasvisktalande lokala guider, allt efter era behov.
För att utföra detta krävs kompetens, noggrannhet och erfarenhet. Och givetvis lokalkännedommen som vi har.

Vi hjälper dig att organisera en lyckad resa!

Hos oss kan ni boka hela arrangemanget!